SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
TERMIN 1 STÄLLS IN
2020-12-23 12:24

I fredags 18 december tog vi del av regeringens nya allmänna råd kring covid-19 och nu har vi även fått besked från Svenska gymnastikförbundet samt Trelleborgs kommun om vad som gäller för oss och vår verksamhet. Tyvärr kommer vi att behöva stänga ner TGD-hallen och all vår verksamhet till och med 24 januari. På grund av detta har vi valt att ställa in hela termin 1 av vårterminen (vilken skulle pågå 11/1-21/2). Istället kommer vi att satsa på att starta med termin 2 den 1 mars, förhoppningen är att då kunna köra på inomhus, skulle det inte fungera hoppas vi att vädret tillåter utomhusträning. 


Anmälan till termin 1 kommer att stängs redan 23/12, och anmälan till termin 2 öppnas redan den 18/1 igen när vi vet hur många platser det finns i grupperna!


Information till er som redan är anmälda till termin 1 är mejlat!


Om läget skulle förändras till det bättre och vi kan starta terminen tidigare ändå kommer vi såklart att meddela er så fort vi kan. Men just nu ser läget inte så lovande ut och utomhusträning i januari/februari känns inte relevant. Så i mars hoppas vi på inomhusträning, men eventuellt utomhus om det behövs. 


Tack för er förståelse, det är många nya besked och många oklarheter kring denna pandemin. Vi hoppas såklart träningen kan sätta igång snart igen, det är ju trots allt det roligaste som finns... Tills vi ses igen önskar vi er alla en GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR!!! Ta hand om er så vänder vi detta tillsammans!


Vid frågor kontaktas info@tgd.nu.


 
Våra Sponsorer
Tack för bidraget