Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Trelleborgs Gymnastics & Dance Club
TOMTENS VERKSTAD

Årets juluppvisning börjar närma sig med stormsteg! Varje jul anordnar TGD en juluppvisning där varje grupp får visa upp vad de har övat på och lärt sig under terminens gång. Årets uppvisningen heter Tomtens verkstad. 


ALLA TGD:s medlemmar får såklart vara med! Vi hoppas på att alla vill vara med!

Om du inte kan/vill vara med så ber vi dig meddela detta till din ledare vid nästa träningstillfälle eller sms:a Pia 0708-808929 så vi vet.


Vi lovar att vi kommer att bjuda på en dundershow! Bamse kommer att vara på plats och dansa och gympa med medlemmarna, stora som små under uppvisningsdagen. 

Undertill hittar du all info om uppvisningen och vi uppdaterar ständigt så att du inte missar något.
VAR/NÄR

Uppvisningen kommer att hållas i Söderslättshallen/Hall B söndagen den 16 december. Det kommer att vara tre uppvisningar under dagen, en kl.12, en kl.14 och en kl.16. Varje uppvisning varar ca en timme. Medlemmarna ska vara på plats kl.11 i hallen under söndagsmorgonen. På lördagen har vi genrep med alla medlemmar.

Bamsebarnen ska vara på plats på lördagen 12:00-13.00 samt söndagen under minst en uppvisning, helst alla. Vi kommer att kolla av vilken uppvisning just ditt barn är med på så att det inte blir tomt på någon tid.
Övriga medlemmar ska vara på plats på lördagen 12:00-17:00 och på söndagen 11:00-17:00.

Adress Söderslättshallen: Klörupsvägen 48, 231 56 Trelleborg

VEM

ALLA TGDs medlemmar får såklart vara med! Vi hoppas på att alla vill vara med! Det blir ett perfekt tillfälle att visa upp för släkt, familj och vänner vad du övat på under hösten! Om du inte kan/vill vara med så ber vi dig meddela detta till din ledare vid nästa träningstillfälle eller sms:a Pia 0708-808929 så vi vet.

BILJETTER & PRIS

Biljetter går att köpa i TGD-butiken från 26/11. Priset är 80 kr från 12 år och uppåt. Barn under 12 år går in gratis. Men de yngre måste ändå ha biljett för att komma in pga antalet tillåtna platser i hallen. Vi tar emot både kontant och swish.

TRÄNINGSTIDER

Vi kommer att träna extra innan uppvisningen så att alla har full koll på vad man ska göra. Under v.49 och v.50 kommer det bli en massa extra träningar där vi bara jobbar med uppvisningen. Det kan hända att en del tränar på andra tider under dessa två veckor än under terminen så kolla lite extra så du inte missar någon tid.. 

Alla träningstider kommer snart att stå här.
KLÄDER PÅ UPPVISNINGEN

På uppvisningen kommer varje grupp att symbolisera något ur tomtens verkstad. Varje grupp kommer att ha på sig specifika kläder.


Jazz och Show-
prinsessor: prinsessklänning, tiara, valfria skor. Förkläde får lånas av TGD.


Street-
dockor: svarta tunna strumpbyxor, valfria skor, utvidgad kjol och topp i valfri färg (ej svart). Förkläde får lånas av TGD.


Bamse-
polkagrisar och pepparkaksgubbar: Bamsebarnen kommer att få välja om de vill vara polkagrisar eller pepparkakor.

Polkagrisar: Röd- och vita kläder

Pepparkaksgubbar: Bruna kläder


Cheer-
lucia: Vitt lucialinne, rött luciaband, hög tofs, svart kjol, vitt linne, svarta shorts eller avklippta tights att ha under shortsen.


Parkour-
bilar: Färgglada kläder


Akro tis-
cirkus: randig tröja och enfärgade byxor. Färgerna ska gå i svart, vit och/eller röd. Clownnäsor och fluga får lånas av TGD.


Akro tors-
renar: bruna/beiga kläder. Horn får lånas av TGD.


Akro lör/sön-
nallar: valfri one-piece, håret uppsatt som två höga bollar, säkerhetsnålar. Vitt tyg till mage får lånas av TGD.  


AEG gul-
rockringar: valfria skor, vita kläder. Rockring och band som ska knytas runt får lånas av TGD.


AEG röd-
målarfärg: valfria skor. Långbensdräkt får lånas av TGD.


AEG lila-
snöglob och pulka: tjejerna har själva koll på kläder. Annars svarar Jessica på frågor kring kläder under träningarna.


AEG blå/grön-
schackpjäser: vita skor, vita strumpor. Långbensdräkt får lånas av TGD.


AEG orange-
enhörningar: svarta shorts/hotpants eller avklippta tights, valfria skor. Tyllkjol och hårband med enhörningshorn får lånas av TGD. Tröja som matchar färgen på tyllkjolen. Färg på tröjan meddelar Wilma under träningarna.
 
Våra Sponsorer
Tack för bidraget