SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VÄLKOMNA TILL BLÅ GRUPPEN

BLÅ GRUPPEN

Tävlingsgrupp i Aerobic Gymnastics

Head Coach: Pia Saxholt

Co-Coach: Yrsa Andersson

Team physician: Linn Ringsten

Ålder: född 2006 eller tidigare

 

Blå gruppen är en av TGDs 3 tävlingsgrupper i aerobic gymnastics, det vill säga att vi tränar för att tävla och tävlar för att vinna. I denna grupp har vi gymnaster som tränat och tävlat i aerobic gymnastics i flera år och har ambitionen om att tävla på FIG nivå, vilket är den högsta nivån man kan komma till i aerobic gymnastics. 

 

Har du en ambition om att träna med Blå gruppen ser vi gärna att du har någon gymnastikbakgrund och förkunskaper inom AER eller annan gymnastikdiciplin. Hör gärna av dig till pia@tgd.nu om du vill veta mer!

 

Vi söker ännu en grym tränare till Blå gruppen! Är du intresserad av att jobba med ett gäng gymnaster med höga mål och ambitioner och tillsammans utveckla dem till så bra gymnaster de klan bli? Då är det kanske dig vi väntar på!

Lämplig bakgrund är aerobic gymnastics, truppgymnatik, rytmisk gymnastik, artistisk gymnastik,  balett, cirkus eller likanade. Men det viktigaste är att du är engagerad och brinner för träningsglädje och gymnastik, vi hjälper dig med utbildningen!

Är du intresserad? Hör av dig till pia@tgd.nu. Vi ser så mycket fram emot att lära känna dig!

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 09/06 11:25 
Hem, 04/05 14:17 
Hem, 20/04 10:13 
Hem, 03/04 11:32 
 
Våra Sponsorer
Tack för bidraget