SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Träning hemma, TGD-utmaningen och klippkort
2021-01-11 16:26

Träning hemma och utmaningen!

Vi ledare är i full gång med att planera för träning hemifrån tills det att vi kan ses tillsammans och träna igen! Håll koll på vår instagram @tgdgymnasterna samt vår facebooksida Trelleborgs gymnastic and dance club där vi snart kommer dela träning man kan göra hemma! 


Från och med idag startar vi också utmaningen En TGD-kilometer om dagen, som vi kör på med fram till terminsstarten 1/3. Man ska alltså röra sig på något sätt minst en kilometer om dagen för att räkna ner till terminsstarten! Perfekt utmaning för alla som kanske pluggar och jobbar hemifrån just nu!


Vi kommer att köra gruppträning digitalt framöver, länk till detta kommer att delas på facebook. Nästa pass är rush 19:00 nu på onsdag!


Klippkort!

På lördag 16/1 kommer hallen vara öppen mellan 10:00-12:00 för de som önskar att lösa in det som finns kvar av ens klippkort. Man kan självklart också välja att sponsra TGD med de gångerna man har kvar! Alla klippkort gäller tillsvidare om man väljer att inte lösa in dem. 


 
Våra Sponsorer
Tack för bidraget