Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Gruppträning via google meet
2021-01-20 16:32
Vi kör numera RUSH och CORE via google meet! Ingen föranmälan krävs utan det är bara att dyka upp, efteråt får man gärna swisha en slant till oss!
Länk till träningarna hittar ni här:
VI SES!!!
Träning hemma, TGD-utmaningen och klippkort
2021-01-11 16:26

Träning hemma och utmaningen!

Vi ledare är i full gång med att planera för träning hemifrån tills det att vi kan ses tillsammans och träna igen! Håll koll på vår instagram @tgdgymnasterna samt vår facebooksida Trelleborgs gymnastic and dance club där vi snart kommer dela träning man kan göra hemma! 


Från och med idag startar vi också utmaningen En TGD-kilometer om dagen, som vi kör på med fram till terminsstarten 1/3. Man ska alltså röra sig på något sätt minst en kilometer om dagen för att räkna ner till terminsstarten! Perfekt utmaning för alla som kanske pluggar och jobbar hemifrån just nu!


Vi kommer att köra gruppträning digitalt framöver, länk till detta kommer att delas på facebook. Nästa pass är rush 19:00 nu på onsdag!


Klippkort!

På lördag 16/1 kommer hallen vara öppen mellan 10:00-12:00 för de som önskar att lösa in det som finns kvar av ens klippkort. Man kan självklart också välja att sponsra TGD med de gångerna man har kvar! Alla klippkort gäller tillsvidare om man väljer att inte lösa in dem. 


TERMIN 1 STÄLLS IN
2020-12-23 12:24

I fredags 18 december tog vi del av regeringens nya allmänna råd kring covid-19 och nu har vi även fått besked från Svenska gymnastikförbundet samt Trelleborgs kommun om vad som gäller för oss och vår verksamhet. Tyvärr kommer vi att behöva stänga ner TGD-hallen och all vår verksamhet till och med 24 januari. På grund av detta har vi valt att ställa in hela termin 1 av vårterminen (vilken skulle pågå 11/1-21/2). Istället kommer vi att satsa på att starta med termin 2 den 1 mars, förhoppningen är att då kunna köra på inomhus, skulle det inte fungera hoppas vi att vädret tillåter utomhusträning. 


Anmälan till termin 1 kommer att stängs redan 23/12, och anmälan till termin 2 öppnas redan den 18/1 igen när vi vet hur många platser det finns i grupperna!


Information till er som redan är anmälda till termin 1 är mejlat!


Om läget skulle förändras till det bättre och vi kan starta terminen tidigare ändå kommer vi såklart att meddela er så fort vi kan. Men just nu ser läget inte så lovande ut och utomhusträning i januari/februari känns inte relevant. Så i mars hoppas vi på inomhusträning, men eventuellt utomhus om det behövs. 


Tack för er förståelse, det är många nya besked och många oklarheter kring denna pandemin. Vi hoppas såklart träningen kan sätta igång snart igen, det är ju trots allt det roligaste som finns... Tills vi ses igen önskar vi er alla en GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR!!! Ta hand om er så vänder vi detta tillsammans!


Vid frågor kontaktas info@tgd.nu.


Nya restriktioner angående covid-19
2020-12-18 19:50
Tyvärr måste vi meddela att TGD-hallen kommer att stänga ner och all träning till och med 24 januari kommer att utebli pga de nya allmänna råden kring covid-19. Till er som redan är anmälda till termin 1 kommer ett mejl snarast om vad detta innebär. 
Tills vi ses igen önskar vi er alla en god jul och gott nytt år!
Uppdatering om restriktioner kring covid-19
2020-11-18 17:00
De skärpta allmänna råden i Region Skåne förlängs från och med 18 november till den 13 december. För TGD förändras inget jämfört med tidigare veckor, alla kurser tränar vidare som vanligt sista veckorna medans gruppträningen fortsatt uteblir. 

Vi följer riksidrottsförbundet samt gymnastikförbundet riktlinjer, vi uppdaterar via hemsida och sociala medier så fort något ändras.

Läs mer på: https://www.rfsisu.se/skane/Nyheter/Egnanyheter/2020/skarptaallmannaradiskaneforlangsframtillden13december

Ha hand om er!


VÅREN 2021 OCH ANMÄLAN
2020-11-16 22:19
VÅRTERMINEN 2021 KOMMER VARA UPPDELAD I TRE DELAR, TERMIN 1, TERMIN 2 OCH TERMIN 3. DETTA PGA ATT VI INTE VET HUR COVID-19 KOMMER UTVECKLAS ELLER PÅVERKA TRÄNINGSVERKSAMHETEN. OCH VI VILL FÖRHINDRA ATT VI INTE SKA KUNNA ERBJUDA ER DEN TRÄNINGEN NI DÅ BETALT FÖR. 

INFÖR VARJE TERMIN KRÄVS EN NY ANMÄLAN OCH DÄRMED FÅR NI EN NY FAKTURA/AVISERING

TERMIN 1 STÄLLS IN!

TERMIN 2 STARTAR 1/3 OCH PÅGÅR TILL 11/4

TERMIN 3 STARTAR 12/4 OCH PÅGÅR TILL 23/5

OAVSETT OM VI TVINGAS AVBRYTA EN TERMIN TIDIGARE KOMMER INGEN ÅTERBETALNING ATT SKE EFTER FÖRSTA TRÄNINGSTILLFÄLLET

Anmälan till termin 2 kan göras från och med 18 Januari, 10:00

INNAN NI GÖR EN ANMÄLAN SÅ GÅ IN PÅ AKTIVITETENS SIDA (t.ex CHEERLEADING). DÄR HITTAR NI ALLA KURSER, DATUM, PRISER, TERMINSSTART mm. DÄREFTER GÖR NI EN ANMÄLAN NÄR NI VET VILKET KURSNUMMER SOM GÄLLER JUST FÖR ER.

OM MAN GÅR PÅ MER ÄN EN KURS SÅ BETALAR MAN FULLT PRIS FÖR DEN SOM KOSTAR MEST. DE ÖVRIGA KURSERNA KOSTAR 100:-

FAKTURA/AVISERING MAILAS UT SENAST EN VECKA EFTER ANMÄLAN.

ANMÄLAN ÄR BINDANDE!!! 
OM MAN INTE VILL FORTSÄTTA EFTER FÖRSTA SCHEMALAGDA TRÄNINGEN SÅ MÅSTE DETTA MEDDELAS TILL TGD VIA SMS 0708-808929 ELLER MAIL TILL info@tgd.nu  INNAN DET ANDRA SCHEMALAGDA TRÄNINGSTILLFÄLLET. OM DETTA INTE GÖRS BLIR MAN BETALNINGSSKYLDIG FÖR HELA TERMINEN.
OM MAN REDAN HAR BETALAT OCH INTE VILL FORTSÄTTA EFTER FÖRSTA TRÄNINGSTILLFÄLLET SÅ BETALAR TGD TILLBAKA DELTAGARAVGIFTEN. DOCK EJ MEDLEMSAVGIFT OCH ADMINISTRATIONSAVGIFTEN.

PÅ GRUND AV HÖG ARBETSBELASTNING BER VI ER ATT FÖRSÖKA HITTA SVAR PÅ ERA FRÅGOR HÄR PÅ HEMSIDAN INNAN NI MAILAR OSS.
TACK FÖR ER FÖRSTÅELSE!

VI FÅR MÅNGA MAIL OM ATT VÅRA MAIL/FAKTUROR INTE KOMMER FRAM TILL ER...
KOLLA ER SKRÄPPOST & LÄGG TILL VÅR ADRESS (info@tgd.nu) I ERA KONTAKTER SÅ MISSAR NI ALDRIG NÅGONTING FRÅN OSS.

PASSA OCKSÅ PÅ ATT UPPDATERA ERA KONTAKTUPPFIFTER!
UPPE I HÖGRA HÖRNAN HÄR PÅ HEMSIDAN FINNS TRE STRECK - KLICKA DÄR OCH FÖLJ INSTRUKTIONERNA.
Kort från korteriet
2020-11-09 12:40

HEJ!

Corona slår hårt mot oss alla, inte minst mot oss som förening. Träningar, uppvisningar, tävlingar mm kan inte genomföras som vanligt, vilket märks framförallt på ekonomin hos TGD. Samtidigt är vi många som inte kan träffa våra nära och kära så mycket och så nära som vi önskar.  

Vi har därför startat ett litet projekt som kan hjälpa till på båda fronter: nämligen att sälja fina kort från korteriet.com  

Ett kortpaket innehållande 3 stycken dubbelvikta kort med blank/vit insida plus kuvert kostar 50 kr att köpa och ger hela 18 kr i vinst till föreningen.   

Det finns flera olika motiv och budskap på korten och de är perfekta för att skicka en hälsning till vänner och anhöriga som man inte kan träffa just nu.  

Hoppas att ni vill hjälpa till att sälja! Använd gärna bilderna till att visa era kunder. Ni kan också gå in på hemsidan www.korteriet.com där utbudet finns.  


Senast den 26 november vill vi ha era sammanställda beställningar skickade till jessica@tgd.nu 

Mailet ska innehålla medlemmens namn, målsmans namn och telefonnummer samt beställningen. Beställningen hämtas ut i TGD-hallen i början av december, jag meddelar när korten finns att hämta. Era kunder swishar för korten direkt till TGD på nummer 1234183570 och skriver kort i meddelandet.  

PS. Alla våra medlemmar som skickar in en beställning får sitt namn på en lapp och är sedan med i utlottningen av ett presentkort (värde 250kr) i TGD-butiken. Förutom det som säljs i butiken kan presentkortet även användas till kommande terminsavgift.  

Eventuella frågor skickas till jessica@tgd.nu 
 
Inställd gruppträning
2020-10-28 14:18
Från och med idag 28 oktober kommer TGD att ställa in all gruppträning till och med 17 november. Detta på grund av de nya restriktionerna som folkhälsomyndigheten och gymnastikförbundet idag meddelat. Efter 17/11 kommer vi med ytterligare information, men vi kommer följa folkhälsomyndighetens och gymnastikförbundets riktlinjer. 

Alla kurser tränar vidare precis som vanligt!

Ta hand om er så hoppas vi att vi kan börja träna tillsammans igen inom en snar framtid!

Läs mer på 
https://www.gymnastik.se/forforeningar/medicinsktstod/CoronavirusCOVID-19/Regionalarestriktioner/?fbclid=IwAR303DtCzSI3mmqVIbM48h7iSkw7KsCz99KzIJy9IM-ay8dfq7S4weWU2A8
Vänersborgscupen 2020
2020-10-27 15:33
Bild 1- TGDs gymnaster efter prisutdelningen Bild 2- Wilma Jönsson, senior Bild 3- Molly Gerdrup, 2B Bild 4- Naja Becker & Alva Larsson, 2A Bild 5- Alva Larsson ag 2 Bild 6- Wilma Jönsson, senior
Årets första tävling blev Vänersborgscupen 10 oktober! Det mesta blev annorlunda på grund av covid-19 och dess tillhörande restriktioner, men alla vår gymnaster anpassade sig på bästa möjliga sätt och levererade FANTASTISKA program! Tack för härligt engagemang och en riktig show! Vi laddar nu om inför nästa tävling i Staffanstorp 28-29 november 

Seniorklassen- individuell dam
1. Wilma Jönsson 18.45
2. Jessica Österman15.05

Juniorklassen- individuell dam
1. Alva Larsson 16.2
3. Naja Becker 15.8

Ungdomsklassen- individuell dam
1. Rusne Gudinaviciute 16.2
2. Ella Sofia Hartmann-Petersen 16.05
3. Felicia Carlsson 14.45

Nivå 2A - individuell dam
2. Alicia Andersson 15.15
3. Sarah Caley 15.1

Nivå 2A- group
1. Alicia, Naja, Jessica, Wilma, Sarah 14.6

Nivå 2A- par/trio
1. Filippa, Naja, Alva 15.35
2. Rusne, Mathilda 14.55

Nivå 2B- individuell dam
1. Molly Gerdrup 15.35
3. Alicia Hansson 14.55

Nivå 2B- par/trio
1. Ella Sofia, Olivia, Felicia 14.6

Nivå 3- individuell dam
2. Amelie Meelby
3. Linn Thysell 

Nivå 4- par/trio (I denna klassen får gymnasterna endast veta placering på 1-3, resterande hamnar på en fjärdeplats. Inga poäng delas ut.)
2. Moa, Svea

Nivå 4- individuell dam (I denna klassen får gymnasterna endast veta placering på 1-3, resterande hamnar på en fjärdeplats. Inga poäng delas ut.)
1. Angelica Musteqja
2. Anna Hartmann-Petersen
4. Olivia Olofsson och Molly Sandberg
TGD’s gruppträning
2020-04-12 21:00
Veckans alla gruppträningspass
På gruppträningen är det ingen förbokning, det är bara att dyka upp. 
Nyheter från våra grupper
Bamsegympa, 16/11 10:00 
Cheerleading, 16/11 10:00 
Akrobatik, 16/11 10:00 
Dans, 16/11 10:00 
Parkour , 16/11 10:00 
Aerobic Gymnastics, 16/11 10:00 
Gruppträning, 16/11 10:00 
Gruppträning, 09/10 10:42 
 
Våra Sponsorer
Tack för bidraget