SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Vi söker nya styrelsemedlemmar!

Har du barn i TGD och skulle vilja engagera dig? Du kanske inte har tid för tränarrollen eller känner kanske att du har styrkor i andra områden? Kanske är du en före detta medlem som saknar TGD? Kanske har du inte alls någon anknytning till föreningen utan bara vill hjälpa till? Kanske kan det här vara något för Dig, oavsett anledning?

 

Trelleborgs Gymnastic & Dance Club är en förening med bred verksamhet inom barn- och ungdomsgymnastik samt gruppträning. 

 

På vuxensidan sysslar vi med styrka och kondition och på barn- och ungdomssidan har vi Bamsegympa och Boys Team som är lekande och lärande breddgymnastik, samt disciplinen Aerobic Gymnastics som, för de som vill, kan leda till tävling. Vi tränar och tävlar individuellt eller i grupper med olika många personer. Tävling är alltid frivillig och i första hand ska vi alltid ha kul! Vi har medlemmar från 2 år och uppåt. 

 

Vi är en stabil och välfungerande förening, har god ekonomi samt framtidsvisioner. De planer och drömmar vi satt upp till 2020 lyckades vi genomföra, men vi vill ju så mycket mer. Det är i den situationen som vi nu befinner oss och känner att vi skulle behöva tillskott i styrelsen.

 

Så känner du att du är en person som:

• Vill hjälpa till att driva en förening
• Har några timmar över i månaden
• Är ansvarstagande, driven och engagerad i det du gör
• Vill bli en del av en fantastisk förening och göra skillnad i människors liv
 

Då skulle vi bli jätteglada om du ville höra av dig till oss!

Allt vi gör i föreningen är ideellt arbete och det är medlemmarnas glädje som driver oss.

 

Vi ser fram emot att få höra ifrån er!

TGDs styrelse

info@tgd.nu 

 

 
Våra Sponsorer
Tack för bidraget