SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Coacher till våra elitgrupper
Bild 1- Stina och Jessica, Bild 2 & 3- Wilma och Pia
TGDs elitgrupp har gymnaster på nationell och internationell nivå, just nu söker vi dig som vill bli en del av vårt team och utveckla våra gymnaster ännu mer! Är du en glad och engagerad person som vill följa våra gymnasters resa till deras olika mål, tveka inte på att höra av dig så berättar jag mer!
 
Lämplig bakgrund är klassisk ballet, rytmisk gymnastik, artistisk gymnastik,  truppgymnastik, konståkning eller liknande. Men det viktigaste är att viljan finns där, utbildning hjälper vi dig med. 
 
Vi ser så mycket fram emot att väkomna dig till TGD!
 
För mer information, hör av dig till:
Pia Saxholt
pia@tgd.nu
0708-808929
Bli domare för TGD!

Just nu söker vi dig som vill engagaera dig i Aerobic Gymnastics genom att bli domare! Du behöver inte ha någon som helst förkunskap inom gymnastik, vi hjälper dig med rätt utbildning. Nedan kan du läsa om hur vår domare Pernilla upplever det att vara domare för TGD.

 

Mitt namn är Pernilla Jönsson, jag är 51 år gammal och är förbundsdomare i aerobic gymnastic för Trelleborgs gymnastic and dance club. I november 2016 fick jag frågan av Pia om jag kunde tänka mig att gå första utbildningen, mitt svar var direkt ja. Sagt och gjort så åkte jag, Pia och Jessica till Stockholm i januari för min första domarutbildning. 

 

För mig var det ett ganska självklart ja när Pia frågade mig. Jag visste att TGD behövde en domare och att det var det som krävdes för att gymnasterna skulle få tävla, däribland min dotter Wilma. För mig handlar det om att ge tillbaka till sporten och föreningen. För allt den givit min dotter under hennes 12 aktiva år, för all glädje och för alla minnen. Jag vill göra allt jag kan för att bidra till att så många som möjligt av gymnasterna ska få uppleva tävlingar och skapa alla de minnen som min dotter fått skapa. För mig som mamma ser jag det också som en stor chans till att dela hennes stora intresse och få mer kunskap om sporten. För oss har det utvecklats till ett gemensamt intresse och gett mig chansen att få bli en del av det hon lägger mest tid och energi på. 

Det har aldrig varit problem att skilja på mamma och domare. Jag känner fullt tillit både från Pia och övriga domare till att jag aldrig skulle döma partiskt. Det är faktiskt fler än jag som har barn som tävlar och det är inga problem, om man bortser från att jag alltid blir så himla nervös när Wilma ska tävla...

 

Under mina år som domare har jag fått:

Döma internationellt i Litauen 2017.

Döma svenska mästerskapen 3 gånger, fick till och med vara med på SVT i samband med SM 2019.

Dömt tävlingar i Trelleborg, Malmö, Staffanstorp, Ale, Stockholm och Vänersborg.

Varit med på domarsamlingar och utbildningar på Lingvallen och i Stockholm

Varit med på domarutbildning i Litauen.

Och framförallt lärt mig otroligt mycket om sporten och skapat fantastiska minnen med hela aerobic-Sverige! 

 

För att fler gymnaster ska kunna tävla och för att utveckla sporten behövs det fler som vill engagera sig. Ett bra första steg är utbildningen till regiondomare! Man behöver ingen förkunskap, jag har aldrig sysslat med någon gymnastik. Pia och TGD hjälper dig med utbildningen.

 

Bara med viljan kommer man långt, man behöver inte känna något tvång i detta! Det handlar om ca 4 tävlingar och 2 domarsamlingar per år, och kan man inte någon gång löser det sig, en gång är bättre än ingen gång! 

Vill du bli min kollega vid domarpodiet, tveka inte på att höra av dig till info@tgd.nu.

Jag ser fram emot att lära känna dig och dela fantastiskt roliga resor med dig och resten av föreningen!

Vill du vara med i vårt Team?
Trelleborg Gymnastics & Dance blir fler och fler och därför behöver vi ytterligare ledare inom gruppträning, gymnastik, dans, cheerleading, parkour. 
Du behöver nödvändigtvis inte ha "rätt" utbildning utan det viktigaste är att du vill inspirera andra med glädje och träning. Vi hjälper dig med utbildning.
Hör av dig om du är intresserad så berättar jag mer.

Pia Saxholt
pia@tgd.nu
0708-808929
 
Våra Sponsorer
Tack för bidraget