SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
TGD FYLLER 20 ÅR!

2023 firar TGD 20-årsjubileum! Under dessa 20 åren har vi bytat träningslokal 3 gånger och tillslut hamnat i vår egna TGD-hall. Vi har samlat ihop över 500 medlemar och haft gymnaster som tränat och tävlat på allt från klubbnivå till VM! Det är ju helt GALET bra!!!!

 

I 20 års-present önskar vi oss en enda sak, ett Gymnova-golv. Detta golvet byggs ihop som ett pussel och monteras ovanpå ett redan befintligt golv, det är flyttbart och därför är tanken att vi ska kunna förflytta det när tävlingar eller träningsläger arrangeras, så att så många som möjligt ska kunna använda golvet. Golvet är med svikt vilket gör det något studsigt, detta kan användas till gymnasternas fördel vid träning och tävling, och är ofta ett krav på internationella tävlingar. 

 

Genom detta inköpet hoppas vi kunna ge våra gymnaster ännu bättre möjlighet till att bli precis så bra som de vill, genom att tillsätta "rätt" redskap från början. Vi hoppas även kunna bjuda våra internationella vänner till Sverige på tävling och läger och på så sätt få sporten att växa samt ge våra Svenska gymnaster internationellt motstånd utan att betala dyra resor utomlands.

 

Vill du vara med och hjälpa till?

Swisha valfri gåva till 1234 18 35 70 och märk bidraget med 999, alternativt sätt in en gåva på bankgiro 5364-8580 med märkningen 999

 

Sponsorer hittlis:

RF SISU Skåne- 255 000 kr

Gymnastik Förbundet- 40 000 kr

Johanna Andersson Stiftelsen- 50 000 kr

 

Golvet kostar totalt 510 000 kr.

 

TACK FÖR ATT DU ÄR MED OCH STÖTTAR TGD!

Hejar du också på oss i TGD?
 
Ja! Jag vill bli också bli stödmedlem!
 
Att bli stödmedlem kostar 100:-
Som stödmedlem hjälper du föreningen ekonomiskt och det är vi mycket tacksamma för.
Givetvis får man lov att sätta in mer än 100:- som en gåva till Trelleborg Gymnastics & Dance Club.

 

Hur gör jag för att bli stödmedlem? 
Maila info@tgd.nu och ange namn, personnummer, adress och telefonnummer. Skcika också med en bild på din betalning till oss antigen via swish eller Bankgiro.
Swish- 1234 18 35 70
Bankgiro- 5364-8580
 
NYHET!
Under våren kommer nya, digitala medlemskort att införas och det kommer att innebära att du som medlem kan ta del av olika erbjudande från lokala aktörer.
Har du företag och är intresserad av att nå ut till våra medlemmar så kontakta oss på info@tgd.nu

Nå ut till hämtande/lämnande/väntande föräldrar

Vi kan erbjuda en snygg skylt på vår största vägg! Vi har över 300 medlemmar, så det är ett stort antal medlemmar och dess föräldrar som ser skylten varje dag.
 
Nå ut till alla medlemmar och deras föräldrar via medlemsappen
Nytt är att vi kan erbjuda dig att nå ut till alla våra medlemmar via medlemsappen. Här kan ni lägga upp exklusiva erbjudanden för TGD´s medlemmar som får erbjudandet direkt i sin mobil. Enkelt, snabbt och smart!
 
Reklam på hemsida, våra trycksaker/utskick och vid tävlingar/uppvisningar på hemmaplan
Här syns ni ofta och lite överallt...
 
Kontakta oss redan idag för mer information!
 
Vi har gjort ett förslag på sponsor-paket, men vill gärna höras för att skräddarsy det exakt till er!
VAD KAN JAG GÖRA FÖR ATT STÖDJA TGD?

TGD är en ideell förening och varenda krona är värdefull!

Det du kan göra är:
 
- Bli stödmedlem
 
- Registrera dig själv och alla du känner till Gräsroten
 
- Använd Maxis nyckelring (finns att hämta i butiken)
 
- Har du el från Trelleborgs kommun kan du registrera TGD, så får vi del av Sponsorpengarna. Blankett finns att hämta i Butiken på TGD.
 
- Har du företag och vill sponsra oss, kontakta oss på direkten info@tgd.nu

 

- Vi behöver hjälp med massor av saker i vår förening, är du intresserad av att hjälpa till vid nästa tävling, läger, uppvisning m.m, är du välkommen att mejla info@tgd.nu om ditt intresse! 

 

- Vill du istället bidra ekonomiskt för att hjälpa föreningen med att utbilda våra ledare, köpa in redskap, anordna läger eller något annat betydelsefullt tar vi tacksamt emot detta via swisha till 1234 18 35 70, 

Alla bidrag uppskattas! 

 

Bli ledare eller domare!

I takt med att vi växer och blir en större klubb behöver vi utöka vårt team för att kunna bidra med träningsglädje åt ännu fler!

Ledare- du behöver inte ha någon utbildning utan det viktiga är att du vill utvecklas tillsammans med våra aktiva och hjälpa dem nå sina mål, oavsett om det är VM eller att klara sin första kullerbytta! Vi hjälper dig med utbildningen.


Domare- Du behöver inte ha någon utbildning eller gymnastik bakgrund, men vi behöver dig för att kunna utvecklas och erbjuda tävlings möjlighet till alla våra gymnaster! Utbildning bekostar TGD.

Nu finns Trelleborg Gymnastics and Dance Club anslutna till Sponsorhuset. Det är ett otroligt enkelt sätt att stötta Trelleborg Gymnastics and Dance Club när du handlar eller bokar hotell på nätet. Går du till butiken (finns över 600 st) via Sponsorhuset så får både du själv och Trelleborg Gymnastics and Dance Club pengar tillbaka. Inget blir dyrare för dig som handlar. Genom att börja använda Sponsorhuset och gå igenom deras bonusstege så får du en Biobiljett och stödjer Trelleborg Gymnastics and Dance Club med hela 50 kr. OBS! Tänk på att du som handlar eller bokar hotell via företaget nu kan göra detta via Sponsorhuset. Kom igång här och tipsa gärna era vänner https://www.sponsorhuset.se/trelleborggymnasticsanddanceclub/intro

Sponsorhuset finns även som app. Detta gör det ännu enklare för dig att stödja Trelleborg Gymnastics and Dance Club när du gör dina nätköp och hotellbokningar. Har du ännu inte laddat ner appen så gör det här: www.sponsorhuset.se/trelleborggymnasticsanddanceclub/appen 

 

 

Föreningen har ett köpbaserat sponsoravtal med ICA Maxi Trelleborg. Det innebär att föreningen får 1% av summan som man handlar för, så ju mer ni handlar desto mer pengar till föreningen.

 

Rent praktiskt går det till så att man får en nyckelring av föreningen med en streckkod, denna kod scannas, tillsammans med ert ICA-kort och på så sätt så registreras summan på föreningens kod och 1% av summan du handlar för går tillbaka till föreningen. 

Man måste alltså ha ICA-kort (vilket är gratis och går att skaffa i butiken, eller på http://www.ica.se/ica-kort-bank/icas-kort/ansok-om-ica-kort/ ) och man måste ha en nyckelring med vår streckkod.

 

Har du inte fått en nyckelring än så kontakta din ledare/tränare i samband så får ni den av dem.

Svenska Spel fördelar årligen 50 miljoner kronor till ungdomsidrotten via Gräsroten. Det är du och alla andra som spelar hos Svenska Spel som bestämmer till vilka föreningar som pengarna ska gå. Vi hoppas så klart att du vill stötta Trelleborg Gymnastics & Dance. 
 
Ge oss ditt stöd på:

Med tillägget förenings-el kan du genom Trelleborgs Energi sponsra TGD med pengar varje månad.

Du kan läsa mer här: https://trelleborgsenergiforsaljning.se/elavtal/forenings-el/
Du kan också hämta blankett nere hos oss i hallen.
 
 
Våra Sponsorer
Tack för bidraget