SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Nå ut till hämtande/lämnande/väntande föräldrar

Vi kan erbjuda en snygg skylt på vår största vägg! Vi har över 300 medlemmar, så det är ett stort antal medlemmar och dess föräldrar som ser skylten varje dag.
 
Nå ut till alla medlemmar och deras föräldrar via medlemsappen
Nytt är att vi kan erbjuda dig att nå ut till alla våra medlemmar via medlemsappen. Här kan ni lägga upp exklusiva erbjudanden för TGD´s medlemmar som får erbjudandet direkt i sin mobil. Enkelt, snabbt och smart!
 
Reklam på hemsida, våra trycksaker/utskick och vid tävlingar/uppvisningar på hemmaplan
Här syns ni ofta och lite överallt...
 
Kontakta oss redan idag för mer information!
info@tgd.nu
VAD KAN JAG GÖRA FÖR ATT STÖDJA TGD?

TGD är en ideell förening och varenda krona är värdefull!

Det du kan göra är:
 
- Bli stödmedlem
 
- Registrera dig själv och alla du känner till Gräsroten
 
- Använd Maxis nyckelring (finns att hämta i butiken)
 
- Har du el från Trelleborgs kommun kan du registrera TGD, så får vi del av Sponsorpengarna. Blankett finns att hämta i Butiken på TGD.
 
- Har du företag och vill sponsra oss, kontakta oss på direkten info@tgd.nu

 

- Vi behöver hjälp med massor av saker i vår förening, är du intresserad av att hjälpa till vid nästa tävling, läger, uppvisning m.m, är du välkommen att mejla info@tgd.nu om ditt intresse! 

 

- Vill du istället bidra ekonomiskt för att hjälpa föreningen med att utbilda våra ledare, köpa in redskap, anordna läger eller något annat betydelsefullt tar vi tacksamt emot detta via swisha till 1234 18 35 70, 

Alla bidrag uppskattas! 

 

Bli ledare eller domare!

I takt med att vi växer och blir en större klubb behöver vi utöka vårt team för att kunna bidra med träningsglädje åt ännu fler!

Ledare- du behöver inte ha någon utbildning utan det viktiga är att du vill utvecklas tillsammans med våra aktiva och hjälpa dem nå sina mål, oavsett om det är VM eller att klara sin första kullerbytta! Vi hjälper dig med utbildningen.


Domare- Du behöver inte ha någon utbildning eller gymnastik bakgrund, men vi behöver dig för att kunna utvecklas och erbjuda tävlings möjlighet till alla våra gymnaster! Utbildning bekostar TGD.

Ja! Jag vill bli också bli stödmedlem!
 
Att bli stödmedlem kostar 100:-
Som stödmedlem hjälper du föreningen ekonomiskt och det är vi mycket tacksamma för.
Givetvis får man lov att sätta in mer än 100:- som en gåva till Trelleborg Gymnastics & Dance Club.

 

Hur gör jag för att bli stödmedlem? 
Maila info@tgd.nu och ange namn, personnummer, adress och telefonnummer. Skcika också med en bild på din betalning till oss antigen via swish eller Bankgiro.
Swish- 1234 18 35 70
Bankgiro- 5364-8580
 
NYHET!
Under våren kommer nya, digitala medlemskort att införas och det kommer att innebära att du som medlem kan ta del av olika erbjudande från lokala aktörer.
Har du företag och är intresserad av att nå ut till våra medlemmar så kontakta oss på info@tgd.nu

Föreningen har ett köpbaserat sponsoravtal med ICA Maxi Trelleborg. Det innebär att föreningen får 1% av summan som man handlar för, så ju mer ni handlar desto mer pengar till föreningen.

 

Rent praktiskt går det till så att man får en nyckelring av föreningen med en streckkod, denna kod scannas, tillsammans med ert ICA-kort och på så sätt så registreras summan på föreningens kod och 1% av summan du handlar för går tillbaka till föreningen. 

Man måste alltså ha ICA-kort (vilket är gratis och går att skaffa i butiken, eller på http://www.ica.se/ica-kort-bank/icas-kort/ansok-om-ica-kort/ ) och man måste ha en nyckelring med vår streckkod.

 

Har du inte fått en nyckelring än så kontakta din ledare/tränare i samband så får ni den av dem.

Svenska Spel fördelar årligen 50 miljoner kronor till ungdomsidrotten via Gräsroten
Det är du och alla andra som spelar hos Svenska Spel som bestämmer till vilka föreningar som pengarna ska gå. Vi hoppas så klart att du vill stötta Trelleborg Gymnastics & Dance. 

Ge oss ditt stöd på:
Förenings-el
Med tillägget förenings-el kan du genom Trelleborgs Energi sponsra TGD med pengar varje månad.
Du kan läsa mer här: https://trelleborgsenergiforsaljning.se/elavtal/forenings-el/
Du kan också hämta blankett nere hos oss i hallen.

 
Våra Sponsorer
Tack för bidraget